РАБОТЕТЕ С НАС

Партньорство с блога:

Изграждането на партньорство с травел блог представя Вашият бизнес в една различна гледна точка- от първо лице. Ние не работим в рамки, тоест ако имате бизнес свързан с туризъм, пътешествия, предлагате услуги, собственик сте на заведение, хотел или се развивате в различна сфера- поканете ни, пишете ни в социалните мрежи FacebookInstagram или на p_kanzova@abv.bg .

Имайте предвид, че пишем само за места, които сме посетили. Държим на качествено съдържание и акцентираме върху преживените емоции.

Пример за осъществено партньорство:

PANIFICO TALIANI – ВКУСЪТ НА МАРЕМА

La boutique del pane Roselle Малката кокетна пекарна се намира в центъра на Розеле, на главната занаятчийска улица, където ще откриете много работилници предлагащи типични…

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Какво предлагаме:

Бизнес отношения:

  • Лично отношение към Вашият бизнес.
  • Адекватно мнение за Вашите услуги.
  • Нестандартно мнение под формата на пост в блога, чрез което може да подобрите онлайн присъствието си.
  • Различна гледна точка.

Ако сте просто турист:

  • Ако сте любител на пътешествия извън утъпканите маршрути и обичате сами да организирате екскурзиите си, можем да ви помогнем заедно да открием не толкова популярни и интересни места в района, в който сте се насочили.
  • Изготвяме индивидуални туристически програми, независимо дали сме посетили желаната от Вас дестинация.
  • Съвети и информация за места, които сме посещавали.
  • Туристически Гид за Италия.
  • За подробна информация посетете – ИНДИВИДУАЛНИ МАРШРУТИ

Пример за осъществено партньорство- пост, в който освен нашите снимки и впечатления, добавих снимки и преживявания предоставени ми от хора, на които съм помогнала да си организират една приказна екскурзия.

ВЕНЕЦИЯ- „НЕОБХОДИМИЯ ЧАР НА ОТКРАДНАТОТО УДОВОЛСТВИЕ“

Венеция – град в който искаш да се изгубиш. Романтична, историческа и прекрасна, канали, гондоли, архитектура…..как да не се влюбиш? Най-добрата разходка във Венеция е…

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Свържете се с нас чрез формата за контакт в сайта или на p_kanzova@abv.bg и ще обсъдим възможностите за партньорство. Ще се радваме да работим заедно!

Buon viaggio…


Donate

Travel with history е проект създаден с много любов и ентусиазъм. Помогнете му да се развива и самоиздържа с еднократно дарение. Благодарим Ви!

5,00 €